Mezunum Satıyorum Kıbrıs'a neden ilan vermelisiniz?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs'a neden ilan vermelisiniz?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs, ilk açıldığından beri çok kez değişime uğradı. Bu süreçte kullanıcılardan gelen yorumları değerlendirerek hareket ettik. Her zaman gelişen sistemimiz, kullanıcılarına ücretsiz şekilde ilan verebilme olanağını sunmakla kalmayıp rakiplerinin yapamadığını yaptı. KKTC'de bulunan İlan sitelerine baktığınız zaman çoğu sistemin eski ve anlaşılmaz olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Mobil cihazlara bile uyum sağlamayan ilan siteleri sadece ilan koyan kullanıcılardan para almaya odaklanmış şekilde tasarlanır. Mezunum Satıyorum Kıbrıs sitesinde ise bu tam tersi şekilde işliyor. Biz sizden ilanınızı paylaşmak için para almayız. İsteyen her kullanıcı kurallar çerçevesinde istediği kadar ilan koyabilir.

Mezunum Satıyorum Kıbrıs'a hangi ilanlar koyulabilir?

Siteye kaydını gerçekleştiren herkes istediği ilanı koymakta özgürdür. Kuralları ihlal etmediğiniz sürece Girne emlak, Lefkoşa emlak veya Mağusa emlak ilanlarından tutun, otomobil, motorsiklet ve daha bir çok kategoride ilan koyabilirsiniz. Üstelik ilan limiti yok! Size sınırlı şekilde ilan verebileceğiniz kullanışlı olmayan sitelerden çok daha fazlasını sunuyoruz. İster ev eşyalarınızı ilana koyun, ister giyim ürünlerini farketmez. Her kategoride ilanınız anında listelenir. Kullanıcılar daha çok Girne Kiralık Daireler ve Lefkoşa Kiralık Daireler ilanlarını tercih ettiği için bazı kategoriler diğerlerinden daha yoğun olabilir.

Mezunum Satıyorum Kıbrıs Kiralık Daire İlanları

Mezunum Satıyorum sitesinde en çok yararlanabileceğiniz kategori tabii ki Kıbrıs gayrimenkul kategorisidir. Bu kısımda diğer sitelere göre çok daha verimli olduğunu söyleyebiliriz. Sebebi ise tamamen ücretsiz ilan sistemine dayalı. İlan vermek ücretsiz olduğu için Girne kiralık daireler, Lefkoşa kiralık daireler ve Mağusa kiralık dairelerin ilanlarını çok daha kolay bulabilirsiniz. Sadece emlakçılara özgü olmadığı için herkes ilan koyabilir. Emlakçılardan senelik ücret alıp ilanları ona göre paylaşan sitelerin sistemleri gibi bir sistemimiz olmadığı için ilanları abartı fiyatlardan değil ev sahipleri tarafından koyulmuş komisyonsuz şekilde bulmanız çok daha olası.

Mezunum Satıyorum Otomobil ve Motorsiklet İlanları

Sitemizde en çok göze çarpan ilan sınıflarından biri de vasıta ilanları. Yani mezunum satıyorum motorsiklet ve otomobil ilanlarınızı bu siteden kolayca bulabilirsiniz. Sadece galerilerden değil araç sahiplerinin ilan koyma yetkisi olduğu için uygun fiyatlı KKTC araba ilanlarını sitemizden görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca sitemizin görünümü son teknoloji ile yapıldığı için mobil cihazlarda kullanırken sıkıntı çekmezsiniz! Araba ilanlarını görmek için mobil cihazınızdan uğraşıp durduğunuz günler sona erdi! Artık tıklayacak butonların çok küçük olmasından dolayı sürekli yanlış yerleri tıkladığınız sitelerde ilan aramak yerine mezunum satıyorum araba ilanlarınızı burada bulabilirsiniz.