Neden Mezunum Satıyorum Kıbrıs'ı kullanmalısınız?

Neden Mezunum Satıyorum Kıbrıs'ı kullanmalısınız?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs web sitesi, sizler için özenle kurulmuş, Kuzey Kıbrıs'taki her bireyin elindeki eşyayı satma ihtiyacını karşılaması için alanında uzman mühendisler tarafından üzerinde saatler harcanarak oluşturulmuş bir web sitesidir. Bu sitenin diğerlerinden farkı, eski ve sürekli ilan eklemek için sizden para talep eden mantık yerine ücretsiz ve sınırsız şekilde ilan eklemenizi sağlayacak bir sistem olmasıdır.  Diğer ilan sitelerde görebileceğiniz mobil görünüm sorunları, kayıt olmanın ve ilan eklemenin tam bir işkence olması gibi sorunları çözümüne yönelik olarak mühendislerimiz yıllarca çalışıp, size en uygun ve en kolay kullanılabilen sistemi üretti.

 

Mezunum Satıyorum Kıbrıs'ın farkı nedir?

Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan insanlar genelde kurulmuş Facebook gruplarına ilan vererek eşyalarını satmaya çalışır. Aslında bu bakıldığı zaman yanlış bir yöntemdir. Çünkü gruplara ekleyeceğiniz ilanlar başkalarının da ilan eklemesi ile aşağılara düşebilir. Hiç alakası bile olmayan insanlar görür, sattığınız şeyi alıcısının görmesi için sürekli yukarıda durması gerekir. Bu ilanları yukarıda tutmak için sizden ya para talep ederler, ya da sürekli altına yorum yazılması gerekir ki, bu elinizdeki bir şeyi satmak için  çok çok fazla efor harcamanız demektir. Birde bunu tek bir grup için değil 4-5 tane Facebook grubu için yaptığınız zaman kaybedeceğiniz vakit, harcadığınız efor buna değmeyecek duruma gelir. 

Biz bunun yerine size çok daha kolay, alıcısına ürünü doğru şekilde ulaştırabileceğiniz bir sistem yarattık. Sattığınız ürünü gerekli kategorilere koyarak alıcıların buna direk ulaşmasını sağlayabilir. Eğer alıcı iseniz aradığınız ürüne diğer ürünlere bakıp kontrol etmek zorunda kalmadan çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Bu sayede satıcı ürünü yukarıda tutmak zorunda kalmazken, alıcı da diğer gereksiz ilanlara bakarak zaman harcamaz, en verimli şekilde alışveriş gerçekleşmiş olur!

İlanlar ne kadar süre ile kalır, ilan eklerken öne çıkartmak neyi değiştirir?

Normal bir ilan siz silmediğiniz sürece yayında kalır, sitemizi kullanan her kişi bu ilanları görebilir, size ulaşabilir. Fakat eğer ilanınızın yeteri kadar ilgi görmediğini düşünüyorsanız, 'ilanı öne çıkar' opsiyonu ile diğer ilanlar arasından sıyrılmasını sağlayabilirsiniz.Bu seçenek, seçtiğiniz süre boyunca ilanınızın hem ana sayfa'da listelenmesini, hemde kategorilerde ilan listeleme sayfalarında ilk çıkmasını sağlayacaktır. Bu sayede alıcılara çok daha kolay ulaşabilir, ilanınız ilgi çektiği için çok daha çabuk satılmasını sağlayabilirsiniz.

Bir diğer avantajı ise minimum gün sayısının sınırlı olmamasıdır. Yani sizin istediğiniz gün sayısı kadar ilanınız öne çıkarılır, ilanınızı kapatmak istediğiniz zaman kalan gün sayısını başka bir ilan için kullanabilirsiniz. Bu sayede fazla para ödemeden en verimli şekilde ilanınızı alıcısına ulaştırmış olursunuz.